rólam

Bemutatkozás

Kisebb-nagyobb megszakításokkal két évtizedet töltöttem el a média világában különböző kiadók munkatársaként.

Fotósként a nyomtatott sajtóban találtam először munkát, de a fényképészet mellett mindig is vonzott az írás, ezért rövid idő elteltével kipróbáltam magam ezen a területen is. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy sikerrel, hiszen az akkori szerkesztők újabb és újabb feladatokkal láttak el.

Dolgoztam magazinnál és hetilapoknál is. Számomra a legmeghatározóbb a Kapos Extra hetilap volt – itt töltöttem el a leghosszabb időt is. 2004-ben lettem a szerkesztőség munkatársa és 2006-ban vettem át a lap szerkesztését. Az ott töltött évek alatt az ingyenes, elsősorban hirdetési újságként számon tartott kaposvári kiadványból a város egyik legolvasottabb lapja lett. A felmérések szerint jó pár tekintetben felzárkóztunk a több évtizedes múlttal rendelkező megyei napilap mellé. A helyiek szívesen forgatták újságunkat.

Ebben az időszakban kezdtünk el kommunikációs kampányok előkészítésével és lebonyolításával is foglalkozni: a legnagyobb projektünk a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Program volt, amelynek cselekvési kommunikációs tervét elsősorban én készítettem el, de a megvalósításban is tevékenyen részt vettem.

Emellett főiskolai tanulmányokat is folytattam, első lépésként a felsőfokú képesítést adó intézményi kommunikátor szakot végeztem el, majd kommunikáció szakon lediplomáztam.
A gyermekeim érkezése örömteli fordulatot hozott az életembe, ezzel együtt egyre inkább éreztem azt, hogy a saját utamat szeretném járni.

Közben újabb médiumokat indított be a cég: a Kaposvár Most internetes portált és a Rádió Most-ot. Így ismerkedtem meg az internetes újságírással és rádiózással is. A szerkesztőség vezetőjével, a volt kollegáimmal – beleértve más médiumok munkatársait is – a mai napig jó kapcsolatot ápolok.

Jelenleg a Led Média Kaposvár stábjának tagjaként többek között azon dolgozom, hogy modern, hatékony megjelenési felületet biztosítsunk a megyeszékhely vállalkozásai számára egy televízióhálózat és más ledes felületek kiépítésével és üzemeltetésével.

Harmadik gyermekem születése után döntöttem úgy, hogy megalapítom saját cégemet, ahol kamatoztatni tudom az elmúlt két évtizedben szerzett tudást és számos tapasztalatot. Így született meg a Zselici Képíró Műhely, amelyet ajánlok szíves figyelmükbe.

Kommunikáció

Szövegírás

Sales

Kiadványszerkesztés

Fényképészet

Fotózás

Photoshop

Illustrator

RÓLAM MONDTÁK

Treszy operatőr

Treszler Dávid

társtulajdonos / leVo production

Katával mindig rugalmasan tudtunk együtt dolgozni, ha úgy alakul, a jövőben is bármilyen fotós feladatot bátran rá mernék bízni.

Vélemény 2

Titulus 2 / Cégnév 2

Vélemény szövege

Vélemény 3

Titulus 3 / Cégnév 3

Vélemény szövege